середа, 18 березня 2020 р.





Дистанційне навчання — це форма навчання з використанням комп’ютерних і телекомунікаційних технологій, які забезпечують інтерактивну взаємодію викладачів та учнів на різних етапах навчання, а також самостійну роботу з матеріалами інформаційної мережі.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! 
СКОРИСТАЙТЕСЯ ІНСТРУМЕНТАМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ. 


Інструменти дистанційного навчання
1.     Сервіси Google:
1.1    Google Classroom (https://classroom.google.com/) - дозволяє створювати клас, у якому можна розміщувати уроки, тести тощо (учні повинні мати обліковий запис gmail.com).
1.2     Google-диск (https://drive.google.com/) - для розміщення матеріалів до уроків (документи, презентації, таблиці тощо) за посиланням, яке можна розмістити на сайті школи, блозі. фесбуці тощо.
1.3    Google-форми (https://www.google.com/fomis/about/) - для проведення опитування та тестування.
1.4    Blogger (blogger.com) - для розміщення матеріалів до уроків та новин.
1.5    Відеозустрічі Google Meet (https://meet.google.com/) - для організації вебінарів, онлайн- уроків у режимі реального часу.
1.6     Youtube (https://www.youtube.com/) - для проведення онлайн-трансляцій та створення відеоуроків.
2.     Facebook (https://www.facebook.com/- дозволяє створювати сторінки закладів освіти та розміщувати матеріали до уроків.
3.      Skype - для організації відеозв'язку та онлайн-уроків.
4.     Gnomio (https://www.gnomio.com/) - сервіс для створення платформи дистанційного навчання в школі, системи керування навчанням Moodle (безкоштовно).
5.     Online Test Pad (https://onlinetestpad.com/ua) - інструмент для створення тестів онлайн.
6.    Learningapps (https://learningapps.org/) - кейс різноманітних інтерактивних вправ для використання при створенні online-уроків.
7.     Online-система дистанційної підтримки навчання у школах, ліцеях та гімназіях України (https://disted.edu.vn.ua/) - готові матеріали для уроків.
8.    10minclass.com (http://www. 10minclass.com/) - готові відеоуроки для використання
9.Електронні версії підручників   (https://pidruchnyk.com.uahttps://imzogov.ua/pidruchniki/elektronni-versiyi-pidruchnikiv/).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Міс класу

  20 березня пройшов конкурс «Міс класу», серед дівчаток 2 класу.   Незважаючи на такий юний вік, дівчата виявили себе справжніми леді і дов...