четвер, 26 листопада 2020 р.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням.

 

    Дуже складно передбачити, у якому світі житимуть наші діти – адже він швидко змінюється. Проте із впевненістю можна сказати, що їм потрібно буде вміти працювати в команді й співпрацювати. Саме тому значну частину навчального часу в НУШ  присвячено роботі в групі. Причому школярі не просто разом розв’язують, наприклад, математичні приклади, а й роблять проєкти і спільно шукають рішення проблем, досліджують навколишній світ.

Діти є природженими дослідниками, які активно пізнають оточуючий світ шляхом проб і помилок, а винагородою за активність та допитливість малюків є їхні самостійні «відкриття».

Уроки інтегрованого курсу Я досліджую у 1 класі «Вода. Три стани води». Учні досліджують «Пригоди Крапельки» 


Шматочки льоду дуже холодні, коли їх тримати довго в руці, вони зникають, залишаючи після себе лише воду. Нагріваючи її вона зникає. Куди дівається вода?

Що вода хороший розчинник дізналися під час проведення дослідів, які охоче продемонструвала вчитель хімії - Діна Ігорівна. Діти з цікавістю спостерігали за розчиненням барвників у воді. У декого з учнів збулася мрія потрапити у хімічний кабінет та «похімічити».



Вивчали властивості води у 2 класі. Дослід «Крокуюча вода»

Проєктна робота учнів 2 класу «Таємниці космосу»

Чарівні перетворення досліджували у 3 класі. Як рослини п’ють воду?

                    

                                              Визначали свіжість яйця.

           
А що можна зробить із яєчною шкарлупою?

      

                            У 4 класі виготовляли об'ємні сюжетні композиції



Досліди – це те, що учні початкових класів люблять найбільше. Досліди сприяють розвиткові спостережливості, мисленнєвої діяльності. У кожному досліді розкривається причина певного явища, тому діти мають нагоду самостійно висловити та обґрунтувати своє судження. А їхні щасливі оченята свідчать про те, що набутий досвід та отримані знання запам’ятаються їм надовго!

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Міс класу

  20 березня пройшов конкурс «Міс класу», серед дівчаток 2 класу.   Незважаючи на такий юний вік, дівчата виявили себе справжніми леді і дов...