неділя, 25 квітня 2021 р.

Творити добрі справи - ісинне призначення людини

 

В переддень Пасхальних свят ми разом зробили іще одну хорошу справу!!!

23 квітня відправлені учням Чугинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Станично-Луганського району Луганської області солодощі, 58 кг.

Наше бажання зробити сюрприз школярам названого закладу підтримав сільський голова Алік Новик. Дуже приємно, що до благодійної акції долучилися підприємці села Сергій Богатько, Наталія Седлачек, Богдан Деревенко. Вони передали шоколадки для дітей Луганщини.

Приємно вражені підтримкою з боку директора Висоцького лісгоспу Віталія Торчила та голови профкому Алли Деревенко, які болісно сприйняли розповідь про умови навчання чугинських школярів. Цукерки, шоколадки, печиво і 90 пасочок передали вони нашим східним друзям. Сільський голова Алік Новик фінансові витрати взяв на себе.

Ми щиро дякуємо кожному, хто долучився до цієї справи, кому небайдужа доля дітей. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Добрі справи не залишаються непоміченимивони світять тим, хто чекає допомоги. У Книзі Псалмів 41:2 читаємо: «Блажен, хто дбає про нужденного та вбогого; в лиху годину Господь його врятує». Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Бажаємо вам усіляких гараздів, здоровя, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху, а нашим чугинським друзяммирного неба над головою і щасливого дитинства.



   

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Міс класу

  20 березня пройшов конкурс «Міс класу», серед дівчаток 2 класу.   Незважаючи на такий юний вік, дівчата виявили себе справжніми леді і дов...