вівторок, 11 травня 2021 р.

Навчально-тренувальні заняття одинадцятикласників

 

У школі 21 – 23 квітня  для учнів  11 класу проходили  навчально – тренувальні заняття (збори), під час яких одинадцятикласники  працювали над удосконаленням навичок  з надання  домедичної допомоги при раптовій зупинці серця у дорослих та дітей, при порушенні прохідності дихальних шляхів та інших невідкладних станах у дорослих та дітей, з надання домедичної допомоги при кровотечах, опіках, при травмах окремих анатомічних ділянок. Вправлялися у наданні домедичної допомоги в бойових умовах, в секторі обстрілу, в зоні тактичних умов. Учні показали  гарні знання, працюючи з  тегами слів, пазлами, таблицями, пам’ятками.









  22 квітня, у рамках святкування  Всесвітнього Дня  Землі, з учнями 11 класу було проведено екологічне заняття на тему  «Планета – мій дім», в ході якого  було проаналізовано екологічні проблеми, особливості глобальної зміни клімату та кліматичної кризи. Розв’язуючи ситуативні задачі, одинадцятикласники  мали змогу пояснити зміну клімату сьогодні, вплив людства на клімат, визначили особливості погоди та клімату. На завершення екологічного заняття учні склали пам’ятки  на тему «Планета – мій дім» та утворили  екологічний малюнок – бачення на тему «Земля – це…»





Немає коментарів:

Дописати коментар

Міс класу

  20 березня пройшов конкурс «Міс класу», серед дівчаток 2 класу.   Незважаючи на такий юний вік, дівчата виявили себе справжніми леді і дов...