понеділок, 20 грудня 2021 р.

Неінфекційні захворювання… Що це таке?.. Як вони виникають?..

Неінфекційні захворювання…  Що це таке?.. Як вони виникають?.. Чи мають зв'язок з інфекційними захворюваннями?.. Чи варто про них говорити?.. Відповідь на ці та безліч інших запитань, пов’язаних із неінфекційними захворюваннями, допомогла отримати учням  5 – 11 класів Мосійчук І.А., вчитель предмету «Захист України»                     

Учні 5 класу під час бесіди «Хронічні респіраторні захворювання» дізналися про особливості вірусних захворювань, їхню профілактику. А для підтримки імунітету пригостилися запашними яблуками.

                        Інформаційна хвилинка  у 6 класі « Чи можна між різними хворобами поставити знак  рівності?..»


Учні 7 класу на виховній годині «Неінфекційні захворювання» поділилися своїми думками що особливостей  такого виду захворювань, а у 8 класі провели анкетування «Ми обираємо здоров’я».

                 

З великим задоволенням учні 9 класу диспутували про негативні явища. Група батьків, дітей та експертів дійшли до висновку про те, що неінфекційні захворювання – це хворобливі стани, які не передаються від людини до людини, тривало перебігають і повільно прогресують, погіршують психоемоційне і фізичне здоров’я. Неінфекційні захворювання з’являються внаслідок поєднання генетичних, фізіологічних, екологічних і поведінкових чинників. Учні 11 класу, ведучи мову про НІЗ на годині спілкування «Що ти знаєш про неінфекційні захворювання?..», побудували модель цього виду захворювань




Немає коментарів:

Дописати коментар

Міс класу

  20 березня пройшов конкурс «Міс класу», серед дівчаток 2 класу.   Незважаючи на такий юний вік, дівчата виявили себе справжніми леді і дов...