неділя, 28 лютого 2021 р.

Панорама творчих уроків

 

Педагоги не можуть успішно когось учити,

якщо одночасно сумлінно не навчаються самі.

Алі Апшерони

Як для учнів, так і для вчителів, урок цікавий тоді, коли він сучасний – це й зовсім новий, і такий, що не втрачає зв’язку з минулим, тобто актуальний. А ще дієвий, має безпосередній зв’язок з інтересами людини. Крім цього, якщо урок сучасний, то він обов’язково закладає основу для майбутнього кожної дитини.

            Проведені уроки в рамках «Панорами творчих уроків», яка проходила упродовж лютого, показали, що вчителі нашого закладу адаптуються до сучасних освітніх викликів. Цілісно і впевнено опановують цифрові технології, технології критичного мислення, проектної та дослідницької діяльності.

             2 клас, урок математики "Геометричні фігури. Коло, круг. Кут, многокутник" (03.02.). Учитель Ганько Н.В.




4 клас, інтегрований урок (математика + природознавство) «Повторення порядку виконання арифметичних дій. Знаходження значень виразів на сумісні дії. Задачі на зустрічний рух. Рослинний і тваринний світ Південної Америки» (10.02) Учитель Кухар Н.В.



7 клас, урок української літератури «Ліна Костенко «Кольорові миші». Ідея зіткнення неповторності і буденності» (11.02) Учитель Нестерчук О.О.




8 клас, урок біології «Захворювання шкіри. Проект «Визначення типу шкіри на різних ділянках обличчя» (15.02) Учитель Стрибулевич Т.В.




6 клас, урок англійської мови «Харчування» (18.02) Учитель Циганенко О.А




11 клас, урок української літератури «Василь Стус – український поет, перекладач, прозаїк, літературознавець, правозахисник» (18.02) Учитель Нестерчук А.М.




10 клас, урок біології «Неклітинні форми життя. Віруси» (22.02) Учитель Коваль А.Д.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Міс класу

  20 березня пройшов конкурс «Міс класу», серед дівчаток 2 класу.   Незважаючи на такий юний вік, дівчата виявили себе справжніми леді і дов...